Write For Us

پویا سرایی - آلبوم جذبه || Pouya Saraei - Golnooush in Memory of Parviz Meshkatian

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
102 نمایش
Published
آلبوم جذبه ساخته‌ی استاد پویا سرایی
این آلبوم موسیقی سنتی ایرانی رو به صورت قانونی و انحصاری از کانال ما بشنوید

پویا سرایی - آلبوم جذبه || Pouya Saraei - Golnooush in Memory of Parviz Meshkatian

-----------------------------

برای شنیدن دیگر قطعات آلبوم جذبه از پویا سرایی بر روی لینک زیر کلیک کنید

https://www.youtube.com/watch?v=unGbmjU5f_E&list=PLlVABjnN0Zp9KyV2cGb5dNVpwdeT9gQUY

------------------------------

برای شنیدن بقیه آثار پویا سرایی بر روی لینک زیر کلیک کنید:

https://www.youtube.com/watch?v=0SGk2wRZzsY&list=PLlVABjnN0Zp_GpFeG2glO-IPzVrGCwXRD

------------------------------

بیوگرافی کوتاهی از پویا سرایی

پویا سرایی (زادهٔ ۲۹ فروردین ۱۳۶۲ - تهران) آهنگساز، نوازنده سنتور ،موسیقی‌دان، رهبر اکستر، مُدرسِ دانشگاه و پژوهشگر اهل ایران است.
پویا سرایی در ۲۹ فروردین سال ۱۳۶۲ در تهران متولد شد. پویا سرایی در سن هفت سالگی زیر نظر جواد بطحایی به نواختن سنتور مشغول شد و پس از فراگیری دوره‌های ابتدایی و عالی سنتور، به توصیه حسین علیزاده، به کلاس فرامرز پایور رهسپار شد و همزمان به یادگیری ساز تمبک و ریتم‌شناسی، نزد فرامرز پایور و سپس نزد محمد اسماعیلی پرداخت. پویا سرایی همچنین نزد حسین علیزاده، تئوری موسیقی جهانی و مبانی علمی و عملی موسیقی کلاسیک ایرانی را فرا گرفت.

پویا سرایی سال ۱۳۸۸ پس از کسب رتبه اول فارغ‌التحصیلی در کارشناسی ارشد نوازندگی ایرانی در دانشگاه هنر تهران، با کسب رتبه اول مصاحبه (سهمیه آزاد)، در مقطع دکترای تخصصی PhD رشته پژوهش هنر پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد. موضوع رسالهٔ دکترای پویا سرایی، تحلیل بنیان‌های زیبایی شناختی موسیقی کلاسیک ایرانی است. پویا سرایی همچنین دارای مدرک رهبری از اپرا و بالهٔ ملی ارمنستان در رهبری ارکستر سمفونیک می‌باشد.

------------------------------

بیوگرافی کوتاهی از پرویزمشکاتیان

پرویز مشکاتیان (۲۴ اردیبهشت ۱۳۳۴ – ۳۰ شهریور ۱۳۸۸) آهنگساز، موسیقی‌دان، استاد دانشگاه، پژوهشگر و نوازنده سنتور اهل ایران بود. او به نواختن سه‌تار نیز آشنایی داشت

پرویز مشکاتیان در سال ۱۳۳۴ در نیشابور به دنیا آمد. او مقدمات موسیقی را از شش سالگی نزد پدرش، حسن مشکاتیان، که استاد سنتورنوازی و آشنا با ویولن و سه‌تار بود، آموخت. وی آموختن موسیقی را در طول تحصیل در زادگاهش، نیشابور پی گرفت و تا پایان دورهٔ متوسطه همچنان در پیشگاه پدر به فراگیری و تمرین مشغول بود. او در سال ۱۳۵۳ وارد دانشکدهٔ هنرهای زیبا در دانشگاه تهران شد و به آموختن ردیف میرزا عبدالله نزد نورعلی برومند و ردیف موسیقی سنتی نزد داریوش صفوت پرداخت.

وی هم‌زمان با آموزش ردیف، مبانی موسیقی ایرانی را نزد اساتیدی چون محمدتقی مسعودیه، مهدی برکشلی، عبدالله دوامی، سعید هرمزی و یوسف فروتن فرا گرفت. او نوازندگی سنتور را در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به صورت بسیار جدی ادامه داد و توانست در نوازندگی این ساز به مهارت ویژه و چشمگیری دست پیدا کند و همچنین توانست کارهای بزرگ فراوانی را در زمینهٔ آهنگسازی و نوازندگی سنتور به ویژه در زمینهٔ ساخت قطعات همنوازی (ارکسترال)، تصنیف و نیز تکنوازی انجام دهد. مشکاتیان در این سال‌ها، کنسرت‌های متعددی با خوانندگانی چون پریسا و هنگامه اخوان اجرا کرد و در سال ۱۳۵۶، گروه عارف را تشکیل داد.

وی در آزمون موسیقی باربد که به ابتکار نورعلی برومند برگزار می‌گردید، به همراه پشنگ کامکار مقام نخست در رشتهٔ سنتور و همراه با داریوش طلایی، مقام ممتاز در ردیف‌نوازی را به دست آورد. وی همسر افسانه شجریان، دختر محمدرضا شجریان، بوده و صاحب دو فرزند به نام‌های آوا و آیین است.

------------------------------

#Pouya_Saraei
#Sensation
#Top_Persian_Music
#Parviz_Meshkatian
#پویا_سرایی
#جذبه
#پرویز_مشکاتیان
#Persian_Music
#TPM
#Rabbana
#ربنا
#موسیقی_سنتی
#چنین_مست
#لیلا
#سالار_عقیلی
دسته بندی
ترانه
برچسب
پویا سرایی, آلبوم جدید پویا سرایی, جدبه
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند