Write For Us

اگر ۱۰ روز شکر نخورید چه اتفاقی می افتد؟ | بخش سلامت کانال پرشین تی وی | قسمت سی و چهارم

Sponsored Post Vitamin D2 Canada Persia
126 نمایش
Published
اگر ۱۰ روز شکر نخورید چه اتفاقی می افتد؟

تأثیرات خونی کاهش مصرف قند و شکر

مجله پزشکی و سلامت :با کاهش مصرف قند در طی ۱۰ روز اتفاقات جالبی در بدن رخ می‌دهد. شاید فکر می‌کنیم که اثر غذاها طولانی مدت هستند و ماه‌ها و شاید بیشتر برای اثر گذاری لازم است اما دکتر رابرت در دانشگاه کالیفرنیا مشاهده کردند که کاهش مصرف شکر در طی ۱۰ روز، سبب پایین آوردن مقدارتری گلیسیرید به میزان ۳۳ واحد، کاهش LDL و کلسترول به میزان ۵ واحد و کاهش فشار خون می‌شود. به دلیل کاهش مقدار انسولین و قند خون در تمامی افراد مورد آزمایش، خطر بیماری دیابت به میزان چشمگیری کمتر شد. کالری که از مواد غذایی مختلف تولید می‌شود با هم یکسان نیستند کالری که از شکر تولید می‌شود بالاتر از سایر مواد غذایی است. قند خوراکی از مقادیر مساوی فروکتوز و گلوکز تهیه شده است اما مشکل اساسی در ارتباط با فروکتوز آن است.
اثر شکر بر کبد و بیماری‌های قلبی

فروکتوز یکی از قندهای مضر برای بدن است. منبع عمده انرژی بدن از گلوکز تأمین می‌شود، مقادیر موردنیاز مصرف‌شده و مازاد آن در کبد و عضلات ذخیره می‌گردد. اما چیزی که در مورد فروکتوزی اهمیت دارد این است که مازاد این قند تنها در کبد ذخیره می‌شود. به دلیل که ظرفیت کبد در ذخیره‌سازی فروکتوزی محدود است مازاد آن تبدیل به چربی می‌شود و چربی وارد خون می‌شود. چربی اضافه در رگ‌های خونی رسوب می‌کند و خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.
تغییر سبک زندگی و نیاز به‌دقت بیشتر در مصرف شکر

اگر ۱۰ روز شکر نخورید چه اتفاقی می افتد؟ وزن کم کردن سریع وزن کم کردن کاهش وزن نوشابه فواید نوشابه بدی های نوشابه, نوشابه انرزی زا مضررات نوشابه نوشابه و سلامتی ایا نوشابه خوبه نوشیدنی گاز دار محتوای نوشابه ساخت نوشابه.

بخش سلامت کانال پرشین تی وی سالم باش سلامتی health healthy salem bash salembash persian tv سلامت food health tips healthy lifestyle digestion healthy living پرشین تی وی کانال پرشین تی وی.

شکر sugar health the truth about sugar weight loss tip diet and fitness tips the secrets of sugar.

در باستان، قبل از اینکه شکر خالص شود و به‌صورت حبه‌های قند درآید تنها منبع فروکتوزی همان میزان جزئی موجود در میوه‌ها بود. اما امروزه هر فرد به‌طور میانگین سالانه ۶۰ کیلوگرم فروکتوزی مصرف می‌کند. از سویی دیگر به دلیل تغییر سبک زندگی و کاهش تحرک جسمانی میزان مصرف شکر و تولید چربی در بدن با مقدار سوخت‌وساز آن‌هم خوانی ندارد. یک مورد منفی دیگری که در ارتباط با فروکتوزی وجود دارد این است که فروکتوزی برخلاف سایر مواد غذایی تولیدکننده چربی تأثیری در مهار کردن هورمون‌های اشتهاآور ندارد. بنابراین مصرف مواد غذایی حاوی فروکتوزی کمتر بر کاهش اشتها تأثیرگذار هستند.
دسته بندی
مستند
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند