Write For Us

مناظره صادق زیباکلام و محمدتقی اکبرنژاد | مقاومت مدنی؛ تنها راه ممکن؟

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
0 نمایش
Published
صادق زیباکلام: مدافعان براندازی هیچ ایده‌ای برای عبور از بن‌بستی که در آن قرار گرفته‌ایم ندارند و فقط شعار آزادی می‌دهند. مردم هم به دلیل نارضایتی‌ای که از شرایط دارند، آن را پیش‌رو می‌دانند! اگر اکثر مردم چیزی را خواستند، به‌معنای صحیح بودنش نیست، هیتلر هم با رای مردم انتخاب شد و دیدیم که چه کرد. چاره‌ای نداریم جز اینکه تغییرات را آهسته آهسته دنبال کنیم، مانند مقاومت در مقابل قانون حجاب؛ اقدام انقلابی کنش معقولی نیست.
محمدتقی اکبرنژاد: مقاومت مدنی تنها راه ممکن است. نه براندازی راهگشاست و نه ایده وفاق و اصلاح‌طلبی. باید اعتمادبه‌نفس ملی تقویت شود، رفتار خشن نتیجه ضعیف بودن آن است. اصلاح‌طلبان هم مانند اصول‌گرایان توجهی به نقش مردم ندارند و فقط در زمان انتخابات به سراغ آنها می‌روند. اگر در انتخابات، سعید جلیلی انتخاب می‌شد، مقاومت مدنی مردم او را هم در خصوص قانون حجاب به چنین عقب‌نشینی‌ای وا می‌داشت.

00:00 مقاومت مدنی؛ تنها راه ممکن؟
9:50 زیباکلام. عبور از نظام لازم است؟
36:30 زیباکلام. اصلاح‌طلبی و کمک به بقای نظام
01:15:30 اکبرنژاد. باور نداشتن اصلاح‌طلبان به مردم
01:39:20 اکبرنژاد. راهی جز براندازی و روزنه‌گشایی نیست؟

حمایت ارزی از آزاد (patreon):
https://www.patreon.com/azad579

حمایت ریالی از آزاد (امکان حمایت ماهانه یا یکباره):
https://hamibash.com/azad

در صورت نیاز، از آدرس‌های زیر هم می‌توانید جهت حمایت از ما استفاده کنید. حتما بعد از هر نقل و انتقال از طریق ایمیل «آزاد» با ما در ارتباط باشید.

USDT (trc20):
TMJ4T1LPBQY6vF8uAXVifm5tRpJbqk7TQc

USDT (erc20):
0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

BTC:
bc1qngd0qxzxjnzfh5n5eav66rds5557z0wgl4g4qa

ETH (erc20):
0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی، نویسنده و کارشناس ایرانی با گرایش اصلاح‌طلبی و نئولیبرالیسم، در سال ۱۳۲۷ در تهران متولد شد. وی دکترای علوم سیاسی از دانشگاه برادفورد دریافت کرد. او استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و استاد دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات بود.
زیباکلام در خانواده‌ای فعال سیاسی بزرگ شد. پدرش تاجری بود که در فعالیت‌های سیاسی نیز مشغول بود و از طرفداران محمد مصدق و حزب زحمت‌کشان بود. صادق زیباکلام در سال ۱۳۴۵ در کنکور دانشگاه تهران پذیرفته می‌شود. اما پدرش او را به اتریش و سپس انگلستان می‌فرستد تا از درگیری‌های سیاسی در ایران دور بماند. زیباکلام در انگلستان در رشته مهندسی شیمی تحصیلات خود را شروع کرده و پس از گذراندن کارشناسی ارشد در دانشگاه برادفورد، وارد دوره دکترا در همین دانشگاه می‌شود. وی در حین تحصیل به ایران باز‌می‌گردد و در تابستان ۱۳۵۳ در ایران به زندان می‌افتد و پس از آزادی در سال ۱۳۵۵، به دلیل ممانعت امنیتی کشور از بازگشت او به انگلستان، به عنوان مربی در دانشکده فنی دانشگاه تهران استخدام می‌شود.
بعد از انقلاب در سال ۱۳۶۳، صادق زیباکلام به انگلستان بازگشت، اما تصمیم به تغییر رشته تحصیلی از مهندسی شیمی به علوم انسانی گرفت. وی در دانشکده صلح‌شناسی دانشگاه برادفورد فوق لیسانس و دکترا را اخذ کرد. موضوع پایان‌نامه دکتری او درباره انقلاب اسلامی ایران و فلسفه سیاست غرب بود. پس از بازگشت به ایران در سال ۱۳۶۹، وی به گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران پیوست و در آنجا فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد.
زیباکلام به دلیل نظرات و اظهارنظرهایش در مورد سیاست هسته‌ای و اختلاس از دادگاه انقلاب محکوم به حبس تعزیری شد که در نهایت حبس وی تبدیل به جریمه نقدی شد. وی مولف چندین کتاب از جمله ما چگونه ما شدیم، است.

#صادق_زیباکلام #تقی_اکبرنژاد #پزشکیان #اکبرنژاد #زیباکلام #اصلاحطلبان #اصلاحطلب #زن_زندگی_آزادی #مهسا_امینی #جمهوری_اسلامی #دموکراسی #انقلاب #اصلاحات #سیاست #آمریکا #حکومت_دینی #ایران #سیاست_خارجی #تحلیف #پزشکیان #نتانیاهو #حماس #شریعتی #طالقانی #بازرگان #خامنه_ای #خمینی #شاه #اعتراض #روحانیت #حکومت_اسلامی #جنبش_مهسا #آبان_۹۸ #۸۸ #اصلاح #احمدی_نژاد #موسوی #میرحسین #رهبری #وفاق #حجاب #حجاب_اجباری #لایحه_حجاب #قانون_حجاب #جلیلی #قالیباف #زیباکلام_جدید #مناظره_زیباکلام #مناظره_اکبرنژاد #debate
دسته بندی
اندیشه و حکمت
برچسب
آزاد, خامنه ای, خمینی
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند