Write For Us

پانزده پرسش ممهم دربارهٔ کرونا؛ دکتر مریم ایازی، دبیر پیشین آموزش بهداشت یونسکو پاسخ می‌دهد

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
101 نمایش
Published
همزمان با نبود برخورد هماهنگ نهادهای دولتی ایران با بیماری کوید-۱۹، انواع توصیه‌های گوناگون پزشکی نیز در هفته‌های اخیر راهی فضای مجازی شده است، توصیه‌هایی که بنابر اذعان کارشناسان، شماری از آنها نه‌تنها مفید نیستند بلکه می‌توانند خطرات جدی برای مردم دربر داشته باشند.
 
در این راستا یورونیوز فارسی با دکتر مریم ایازی، پژوهشگر ایمنولوژی و آلرژی، و دبیر پیشین کرسی آموزش بهداشت یونسکو گفتگویی ترتیب داده که وی طی آن به تعدادی از مهمترین پرسش‌های اخیر دربارهٔ ویروس کرونا، و شیوه‌های پیشگیری از ابتلا به آن پاسخ داده است:


 آیا باید نگران باشیم که ویروس کرونا از راه تنفس به ما منتقل نشود؟ آیا برای تقویت سیستم ایمنی خود باید حتما از مکمل‌ها استفاده کنیم؟ زدن ماسک تنفسی برای چه کسانی لازم است؟  آیا زدن چند ماسک تنفسی بر روی هم تأثیر بیشتری دارد؟   آیا ماسک تنفسی را درست می‌زنیم؟  آیا درمانی برای کرونا پیدا شده؟ بهترین مداوا کدام است؟  آیا واکسن کرونا ساخته شده؟ و چقدر طول می‌کشد تا به دست ما برسد؟  آیا بین گروه خونی و احتمال ابتلا به ویروس کرونا ارتباطی هست؟  آیا بین ژن‌ها و احتمال ابتلا به ویروس کرونا ارتباطی هست؟  آیا اگر جوانیم نباید از ابتلا به کرونا بترسیم؟ آيا این بیماری ویژهٔ سالمندان است؟  آيا یکبار ابتلا به کرونا به این معناست که دیگر آن را نمی‌گیریم؟ ویروس کرونا روی سطوح مختلف چقدر باقی می‌ماند؟ آیا ویروس کرونا انواعی دارد با بیماری‌ شدید یا خفیف؟ ویروس کرونا تا چه زمانی با بشر باقی می‌ماند؟ چرا شایعات درمانی، به‌اندازهٔ خود بیماری ‌خطرناک‌اند؟  


مشروح این پرسش و پاسخ‌ را در وب‌سایت یورونیوز بخوانید:


https://bit.ly/2UEXfaZ
دسته بندی
اخبار
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند