Write For Us

چگونه با انگیزه بمانیم؟ 7+5

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
41 نمایش
Published
Kanalmitglied werden und exklusive Vorteile erhalten:
https://www.youtube.com/channel/UCQQbm4mH_9RtUiYoKr1Gq7g/join


تعریف: انگیزه (از نظر علمی) چیست؟

انگیزه مجموع همه دلایل (انگیزه ها) است که چرا یک فرد کاری را که انجام می دهد، ادامه می دهد یا اجتناب می کند. کل تلاش ما برای اهداف را انگیزه تعیین می کند. روانشناسی از آن برای توصیف یک فرآیند عاطفی و پرانرژی استفاده می کند که رفتار خاصی را آغاز، حفظ یا متوقف می کند. این اصطلاح از کلمه لاتین "motus" ("حرکت") گرفته شده است. در علم، بین دو انگیزه اصلی - انگیزه های درونی (ذاتی) و بیرونی (برونی) تمایز قائل می شود:

انگیزه درونی

انگیزه درونی مهمترین و شدیدترین شکل انگیزش در نظر گرفته می شود. انگیزه که از درون ما سرچشمه می گیرد و نیازی به انگیزه های بیرونی (مانند پول یا پاداش) ندارد. ما معمولاً این انگیزه را به دست می آوریم زیرا از آن لذت می بریم یا فعالیتی را به ویژه معنادار یا چالش برانگیز می دانیم. در واقع این نوع انگیزه که از درون نشات می‌گیرد با اشتیاق و ذوق ما برای رسیدن به چیزی ارتباط دارد.

انگیزه بیرونی

انگیزه بیرونی نیز به نوبه خود از محرک ها یا تأثیرات بیرونی رشد می کند. ما بر اساس اعتقاد درونی، اشتیاق یا میل خود عمل نمی کنیم، بلکه به این دلیل که در ازای آن چیزی برای انجام این کار انگیزه داریم. محرک های اصلی بیشتر مادی یا مالی هستند: کالا یا پول. اما آنها همچنین می توانند غیر مادی باشند: موقعیت، قدرت، شهرت. یا حتی منفی – در قالب مجازات و تحریم.

مترادف های رایج برای انگیزه عبارتند از: علت، انگیزه، تشویق، انگیزه، انگیزه، اشتیاق، میل، محرک، نیروی محرک، نیروی محرکه. اما برای اینکه بتوانیم به اهداف خود برسیم، علاوه بر انگیزه باید عوامل دیگری نیز وجود داشته باشد: پشتکار، اراده، عزم و اراده.

انگیزه می تواند نیازهای مختلف را برآورده کند. این عملاً در هر کاری که ما انجام می دهیم دخیل است. فقط اینکه ما (در بیشتر موارد) ناخودآگاه از آن پیروی می کنیم.
دسته بندی
اندیشه و حکمت
برچسب
Mina Alizadeh, داستان‌های کوتاه انگیزشی, کمکم کن
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند