Write For Us

آخرین پژوهشها درباره حیرت آورترین اسرار مغز

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
104 نمایش
Published
http://persian.euronews.com/ مغز انسان بر تفکر، احساسات وحرکات او فرمان می راند. در اروپا، ماه مه سال ۲۰۱۳ میلادی، به مغز اختصاص دارد. از این رو صدها کنفرانس، کنگره و نمایشگاه در سرتاسر این قاره برگزار می شود. در این برنامه جهان آینده به لیتوانی، اتریش و فرانسه سفر می کنیم تا باهم نظری به آخرین پژوهش هایی بیاندازیم که در اروپا درباره مغز انجام می شود.

در نمایشگاهی در شهر بوردو، در فرانسه، کودکان با اسرار مغز آشنا می شوند. هدف از برگزاری این نمایشگاه این است تا نشان داده شود چگونه پژوهشگران اروپایی تلاش می کنند تا پرده از ژرفترین اسرار مغز و ظرفیت های حیرت آور آن بردارند.

این نمایشگاه دو زبانه (انگلیسی فرانسه) "سروراما" (Cervorama) نام دارد و از دوم ماه مارس سال ۲۰۱۳ میلادی تا ۵ ژانویه سال ۲۰۱۴ در شهر بوردو فرانسه برگزار می شود.

ونسان ژووانو، سرپرست نمایشگاه "سروامارا" می گوید: «تکامل، منجر به خلق مغزهای بسیار متفاوت، با قابلیتهای مختلف در حیوانات شده است. در انسان نیز مغز هرکس با دیگری فرق می کند. بسته به این که چه تجربه هایی را در زندگی از سر گذرانده ایم، مغزمان را چه طور به کار ببریم و همچنین بسته به اندوخته دانشمان، کارکردهای شناختی ِمغزمان بیشتر یا کمتر خواهد بود. همین قابلیتِ انعطافِ مغز است که آن را تبدیل به اندامی منحصر به فرد می کند، اندامی که مطابق با خصوصیت های هر فرد شکل می گیرد.»

ونسان ژووانو، در ادامه درباره نوآوری های علمی برای مطالعه بر روی مغز می گوید:«در گذشته تنها می توانستیم مغز را در جسد کسانی که می مردند، طی کالبد شکافی یا پس از آن بررسی کنیم. امروز به کمک تصویرسازیِ پزشکی می توانیم به مشاهده مغز در حال کار بپردازیم. این نوآوری های علمی به ما امکان می دهد بفهمیم مغزمان چگونه کار می کند.»

سرپرست نمایشگاه "سروامارا" می افزاید: «واضح است که همه می ترسند به این اندام شکننده و ظریف انسان دست بزنند. جراحی مغز مانند جراحی آپاندیس نیست که بدون ضرر باشد. کارکردن روی مغز هنوز نگرانی های فراوان به همراه دارد.»

در بیمارستان دانشگاه "ویلنیویس"، واقع درشهر ویلنیویس، پایتخت لیتوانی، آزمونی بی سابقه انجام می شود.

در اینجا به بیمارانی که ضربه مغزی شده اند، عینک هایی عجیب و پلاستیکی داده می شود که فشار روی بافت های مغزشان را اندازه می گیرد.

هدف از این اندازه گیری این است تا ببینیم آیا خطر آسیب بیشتر به مغز بیمار وجود دارد یا نه. تا کنون این نوع اندازه گیری نیاز به سوراخ کردن جمجمه داشت که عملی خطرناک و پرهزینه است. هزینه و خطرات این عمل باعث می شود هر ساله بیش از یک میلیون اروپایی که آسیب مغزی دیده اند، معاینه دقیق نشوند. اما این وضعیت به زودی تغییر خواهد کرد.


Youtube http://www.youtube.com/euronewspe
Facebook http://www.facebook.com/euronews.pe
Twitter http://twitter.com/euronews
دسته بندی
مستند
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند