Write For Us

بازنگری حجاب یا تحریف واقعیت؟

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
8 نمایش
Published
بخش‌هایی از مناظره #امیرحسین_ترکاشوند و #حسین_سوزنچی پیرامون حجاب شرعی در عصر پیامبر
آیا پوشش در عصر پیامبر به نحوی بوده که حجاب بر زنان واجب شود؟ این سوالی است که سوزنچی و ترکاشوند در این مناظره به آن متفاوت پاسخ می‌دهند و دعوای اصلی آنها بر سر این است. ترکاشوند می‌گوید در آن زمان در کنار دسته معدود برهنگان و اشراف، پوشش اغلب مردم با چند تکه پارچه ندوخته بوده چرا که آن زمان خیاطی رواج نداشته است.
ولی از نظر سوزنچی این حرف برداشت غلط از روایات و نادیده گرفتن واقعیات تاریخی است. وی در بخشی از استدلالات خود به گزارش ترتولیان (ح:۱۶۰ – ۲۲۰م) استناد می‌کند که گفته است زنان عربستان حتی سر و صورتشان پوشیده بوده است.
ترکاشوند معتقد است که حکم حجاب تحریفی است که توسط فقها صورت گرفته و در این راستا به زنان و مردان توهین شده است اما سوزنچی می‌گوید چگونه ممکن است که در طول ۱۴۰۰ سال در بین تمام فقهای شیعه و سنی چنین اجماعی برای تحریف یک حکم وجود داشته باشد؟
از نظر سوزنچی حجاب در این زمان اهمیت بیشتری دارد چرا که حجاب تبدیل به نماد شده است و در مقابل، از نظر ترکاشوند روسری صرفا جنبه رسومی و تشریفاتی داشته و ربطی به شرع و اخلاق نداشته است.
این مناظره بین امیرحسین ترکاشوند مولف کتاب «حجاب شرعی در عصر پیامبر» و حسین سوزنچی استاد دانشگاه باقرالعلوم در سال ۱۳۹۶ توسط موسسه فهیم برگزار شده و فیلم آن توسط سیمافکر منتشر شده است.
دسته بندی
اندیشه و حکمت
برچسب
دختران خیابان انقلاب, حجاب, قانون حجاب
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند