Write For Us

کتاب صوتی خیابان میگل اثر وی اس نایپل

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
81 نمایش
Published
به منظور آگاهی از افزوده شدن کتابهای جدید، به کانال ما بپیوندید:
https://bit.ly/32WNB6G

کتاب صوتی خیابان میگل اثر وی اس نایپل

این رمان مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه به هم پیوسته است که در زمان جنگ «ترینیداد و توباگو» اتفاق افتاد. داستان‌ها از خاطرات دوران کودکی نویسنده از بندر اسپانیا برداشت شده‌اند.

«خیابان میگل» زندگی فردی است در «ترینیداد» که داستان کودکی تا نوجوانی خود را در محله‌اش، خیابان میگل، روایت می‌کند. از «جورج» می‌گوید که مرد خشن و بداخلاقی است و خانواده‌اش را به باد کتک می‌گیرد؛ «الیاس» که در فضای آلوده به رشوه‌گیری کشور نمی‌تواند در امتحان ورودی دانشگاه قبول شود؛ «مورگن» که با مواد آتش‌زایش آن‌قدر خود و خانواده‌اش را آزار می‌دهد که سرانجام خانه‌اش را به آتش می‌کشد.
همچنین ماجرای شاعری که خود را «وردزورث» معرفی می‌کند نیز شنیدنی است و تأمل‌‌برانگیز!

* درباره‌ی کتاب
«نایپل» در نخستین و یکی از برترین رمان‌هایش «خیابان میگل» که در سال ۱۹۵۹ منتشر شد، روایت داستان را از زبان کودکی خردسال شروع می‌کند که در طول داستان به‌تدریج بزرگ‌‌تر می‌شود. هریک از ۱۷ بخش خیابان میگل، به شکل فرعی، به زندگی یکی از ساکنان این خیابان تعلق دارد و زندگی ساکنان با تمام ناتوانایی‌ها، غم‌ها و شادی‌هایشان در داستان جریان دارد.
نویسنده در دهه‌‌ی ۱۹۴۰ با خانواده‌اش در منطقه‌‌ی «وودبروک» شهر زندگی می‌کرد و خیابان مذکور، خیابان لوئیس، الگوی خیابان میگل است. برخی از ساکنان آن از اعضای جامعه‌ی هندو هستند که نایپل به آنها تعلق داشت. همچنین از فرهنگ گسترده‌‌ی ترینیدادی استفاده می‌کند و به کریکت اشاره می‌کند و تعدادی از اشعار خوانندگان سیاه «کالیپسو» را نقل می‌کند.

* درباره‌ی نویسنده
«سِر ویدیادار سوراجپراساد نایپل» (زاده‌‌ی ۱۷ اوت ۱۹۳۲ – درگذشته‌‌ی ۱۱ اوت ۲۰۱۸) که بیشتر با نام «وی. اس. نایپل» شناخته می‌شود، رمان‌نویس و مقاله‌نویس ترینیدادی-بریتانیایی با ریشه‌‌ی هندی بود. وی در زندگی ادبی خویش بیش از ۳۰ کتاب نوشت. او در سال ۱۹۷۱ برنده‌‌ی «جایزه ادبی من بوکر» و در سال ۲۰۰۱ برنده‌‌ی «جایزه نوبل ادبیات» شد.
رمان‌های «خانه‌ای برای آقای بیسواس» و «خم رودخانه» مهم‌ترین نوشته‌های او هستند که هر دو به زبان فارسی ترجمه شده‌اند. در سال ۲۰۰۸ نویسنده‌ای به نام «پاتریک فرنچ» نخستین زندگی‌نامه‌‌ی معتبر نایپل را با نام «دنیا همین است که هست» نوشت.
نایپل در ۱۷اوت۱۹۳۲ در «چاگواناس»، بزرگ‌‌ترین شهر کشور ترینیداد و توباگو، در خانواده‌ای هندی‌تبار به دنیا آمد. پدربزرگ او خدمتکاری بود که از هندوستان به ترینیداد کوچ کرده بود. شش‌‌‌ساله بود که با خانواده‌اش به «پرت آو اسپاین» نقل مکان کرد.
نایپل در سال ۱۹۵۰ پس از پایان دوره‌‌ی دبیرستان، برنده‌‌ی جایزه کمک‌‌‌هزینه‌ی تحصیلی شد و «دانشگاه آکسفورد» را انتخاب کرد و به انگلستان رفت. در زمانی که دانشجو بود، از اختلال افسردگی عمده رنج می‌برد و اقدام به خودکشی کرد.
نایپل در آکسفرد با «پاتریشیا هیل» آشنا شد و در ۱۹۵۵ با او ازدواج کرد. پاتریشیا هیل، در سال ۱۹۹۶ درگذشت و او در همان سال با «نادره خانم علوی» خبرنگار پاکستانی ازدواج کرد.
او نخستین رمانش را در آکسفورد، در هنگام تحصیل نوشت؛ اما موفق به انتشار آن نشد. در سال ۱۹۵۴ پس از پایان تحصیلاتش در نگارخانه‌‌ی ملّی لندن مشغول به کار شد. رمان «مشت‌مال‌چی عارف» را در سال ۱۹۵۵ منتشر کرد، اما توفیقی به دست نیاورد.
وی ‌اس نایپل دو بار در سال‌های ۱۳۵۸ و ۱۳۷۶ به ایران سفر کرد. او در کتابی با نام «در میان مؤمنان؛ سفری اسلامی» دیده‌های خود از انقلاب اسلامی ایران را نوشت. پس از سفر دوم، چاپ تازه‌ای از کتاب را با تجربه‌های سفر تازه‌اش منتشر کرد. او در این کتاب علاوه بر ایران، روایت سفرهای خود به پاکستان، مالزی و اندونزی را هم بیان کرده است.
نایپل در ۱۱اوت۲۰۱۸ در سن ۸۵ سالگی، در خانه‌اش در لندن، درگذشت.
وی. اس. نایپل در پنج دهه بیش از سی کتاب (۱۵ اثر داستانی و ۱۸ اثر غیرداستانی) منتشر کرد. نوشته‌های او بسیار متنوع‌اند؛ از رمان‌های طنز گرفته تا سفرنامه و زندگی‌نامه. بسیاری از منتقدان، رمان «خانه‌ای برای آقای بیسواس» را که نایپل در سال ۱۹۶۱ نوشت، مهم‌ترین اثر او می‌دانند. او این رمان را براساس زندگی پدرش، «سیپرساد نایپل» که گزارش‌‌گر «روزنامه گاردین» ترینیداد بود، نوشت.

از آثار او که به فارسی ترجمه شده‌اند، می‌توان اینها را برشمرد:
مشت مالچی عارف (۱۹۵۷)؛ خانه‌ای برای آقای بیسواس (۱۹۶۱)؛ هند تمدن مجروح (۱۹۷۷)؛ خم رودخانه (۱۹۷۹)؛ نیمه زندگی (۲۰۰۱) و...

کتاب مرجع
Miguel Street - ۱۹۵۹
Author: V. S. Naipaul

پیشاپیش بابت کیفیت پایین فصل اول کتاب پوزش می‌‌خواهیم.

راوی: بهروز رضوی


#خیابان_میگل_نایپل
#کتاب_گویا_صوتی
#بهروز_رضوی
دسته بندی
کتاب صوتی
برچسب
کتاب صوتی, audio book, audiobook
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند