Write For Us

کتاب صوتی سرشک عشق اثر سینان یاغمور

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
47 نمایش
Published
به منظور آگاهی از افزوده شدن کتابهای جدید، به کانال ما بپیوندید:
https://bit.ly/32WNB6G

کتاب صوتی سرشک عشق اثر سینان یاغمور

این کتاب اثر «سینان یاغمور»، مولوی‌شناس و عرفان‌پژوه ترک‌تبار است. این کتاب گویا شما را به شنیدن ماجرای زندگی عارف بزرگ سده‌ی هفتم هجری «شمس تبریزی» دعوت می‌کند.

«محمد بن علی بن ملک‌داد تبریزی» ملقب به «شمس‌الدین» یا «شمس تبریزی» (زاده‌ی ۵۸۲ – درگذشته‌ی ۶۴۵ هجری قمری) از عارفای ایرانی مسلمان مشهور سده‌ی هفتم هجری است. سخنان وی را که در مجالس مختلف بر زبان آورده، مریدان گردآوری کرده‌اند که به نام «مقالات شمس تبریزی» معروف است.
از زندگی شمس تبریزی و احوال شخصی او تا آن‌گاه که مقالات شمس کشف شد، خبر مهمی در دست نبود. قدیمی‌ترین مدارک درباره‌ی شمس تبریزی «ابتدانامه‌ی سلطان ولد» و «رساله‌ی سپهسالار» است که گفته: «هیچ آفریده‌ای را بر حال شمس اطلاعی نبوده، چون شهرت خود را پنهان می‌داشت و خویش را در پرده‌ی اسرار فرو می‌پیچید.»
در کتاب مقالات، اگرچه شمس تبریزی به شرح احوال و معرفی پیشینه‌ی خود نپرداخته‌است، اما می‌توان او را از میان توصیفات و خاطرات بازشناخت؛ توصیفاتی که او به مناسبت‌های گوناگون درباره‌ی افراد و اقوال مطرح می‌کند.
درباره‌ی پدر و مادر شمس تبریزی آن قدر می‌دانیم که او در مقالات آن‌ها را به نازک‌دلی و مهربانی توصیف می‌کند و این‌که آن‌ها شمس را نازپرورده کرده بودند: «این عیب از پدر و مادر بود که مرا چنین به ناز برآوردند.» و در جایی درباره‌ی پدر خود می‌گوید: «نیک‌ مرد بود… الا عاشق نبود، مرد نیکو دیگر است و عاشق دیگر… پدر از من خبر نداشت. من در شهر خود غریب، پدر از من بیگانه، دلم از او می‌رمید. پنداشتمی که بر من خواهد افتاد. به لطف سخن می‌گفت، پنداشتم که مرا می‌زند، از خانه بیرون می‌کند.» هم‌چنین، از اشعار مولوی می‌فهمیم که زبان مادری شمس تبریزی آذری باستان بوده که امروزی «تاتی» نامیده می‌شود.
شمس تبریزی در محضر استادانی چون «شمس خونجی» تحصیل کرد. او سپس به سیر و سلوک پرداخت و در نزد پیران طریقت، کسانی چون «پیر سله‌باف» و «شیخ رکن‌الدین محمد سُجاسی» معروف به «پیر سُجاسی»، به کسب معرفت پرداخت. شمس تبریزی، چنان‌که از مقالات او بر می‌آید، از برخی از بزرگان زمان خود نیز تأثیر پذیرفته بود و از آن میان نام‌های «شهاب هریوه (اندیشمند خردگرا)، فخر رازی، اوحدالدین کرمانی و محی‌الدین ابن‌عربی» در مقالات شمس آمده‌است.

این کتاب در مدت کمتر از سه سال، ۴۱۲ بار در کشور ترکیه تجدید چاپ شده‌است و با وجودی که چاپ اول کتاب یک‌صدهزار نسخه بود، در کمتر از دو هفته به چاپ دوم رسید. به جرئت می‌توان گفت صمیمیت کلام و سادگی و روانی نثر که با هدف برقراری ارتباط بهتر و صمیمی‌تر مخاطب با شمس بوده، بر جذابیت کتاب افزوده‌است.


«سینان یاغمور»، نویسنده‌ی کتاب، عرفان‌پژوه و مولاناشناس اهل ترکیه است. از او کتاب‌های متنوعی به چاپ رسیده که همگی با شمارگان بسیار بالا و تعداد چاپ‌های استثنایی روبه‌رو شده‌اند. کتاب «شمس خاموش و یوسف و زلیخا» اثراین نویسنده، به ده زبان مختلف ترجمه شده‌است. آثار این نویسنده‌ی بزرگ در قالب رمان با قلمی بسیار زیبا و تأثیرگذار نوشته شده‌ که هر خواننده‌ای را به‌شدت تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

کتاب مرجع
Aşkın Gözyaşları - 2011
Author: Sinan Yağmur
Genres: Fiction, Romance

راوی: بهروز رضوی

#کتاب_گویا_صوتی
#شمس_مولانا
#بهروز_رضوی

لازم به ذکر است که این کتاب گویا، اقتباسی بوده و بصورت خلاصه شده بمنظور پخش رادیویی، بازنویسی شده است

00:00:00 فصل اول
00:21:25 فصل دوم
00:40:13 فصل سوم
01:00:32 فصل چهارم
01:21:50 فصل پنجم
دسته بندی
کتاب صوتی
برچسب
کتاب صوتی, audio book, audiobook
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند