Write For Us

کتاب صوتی کلاس پرنده اثر اریش کستنر

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
75 نمایش
Published
به منظور اطلاع از اضافه شدن کتابهای جدید، در کانال ما عضو شوید:
https://bit.ly/32WNB6G


با اجرای نمایش‌نامه «کلاس پرنده» بعضی بچه‌ها خواهند آموخت که زندگی نه با پول درآوردن شروع می‌شود، نه با آن به پایان می‌رسد. یاد می‌گیرند که نه هیچ‌وقت خودشان را گول بزنند و نه اجازه دهند دیگران آنها را گول بزنند.

شهامت بدون هوشیاری و هوشیاری بدون شهامت، پوچ است. تاریخ بشر زمان‌های بسیاری را به یاد دارد که در آنها مردمان شجاع، ناهوشیار و مردم هوشیار، بزدل بوده‌اند. هرگاه آدم‌های هوشیار، شجاع و آنها که شهامت دارند هوشیار شوند، بشریت پیشرفت می‌کند.
نویسنده در حالی که به این مطالب تقریبا فلسفی فکر می‌کرد، تصمیم گرفت نوشتن داستان عید را شروع کند. داستانی که در مدرسه ‌شبانه روزی شکل می‌گیرد و در آن،‌ سخن از شجاع‌ها و ترسوها، آدم‌های عاقل و مردم نادان است. دانش‌آموزان باید بیاموزند تا از ناکامی‌ها نهراسند و به‌خوبی با ناگواری‌ها روبه‌رو شوند و هیچ‌گاه تسلیم مشکلات نشوند.

* «امیل اِریش کِستْنِر» (زاده ۱۳ فوریه ۱۸۹۹ در درسدن - درگذشته ۲۹ ژوئیه ۱۹۷۴ در مونیخ) نویسنده، شاعر، فیلم‌نامه‌نویس و طنزپرداز آلمانی بود که بیشتر به خاطر شوخ‌طبعی، اشعار تیزبینانه اجتماعی و پرداختن به ادبیات کودکان شناخته شده‌ است.
اِریش کستنر پس از گذراندن دوره تربیت معلم، در سال ۱۹۱۷ و در کشاکش جنگ اول جهانی، به عنوان سرباز، به جبهه‌های جنگ رفت. در جبههٔ جنگ به بیماری قلبی دچار گشت و در حالی که به شدت ضعیف و بیمار شده بود، به خانه بازگشت. بعد از بازگشت از جبهه‌های جنگ، نخست در یک بانک شروع به کار کرد و سپس به تحصیل در رشته «زبان و ادبیات آلمانی»، تاریخ و فلسفه پرداخت.
از سال ۱۹۲۷ میلادی در شهر برلین اقامت گزید و به نویسندگی و خبرنگاری مشغول شد. اولین آثار او شامل نمایشنامه‌های انتقادی و سیاسی آمیخته به طنزند.
در سال ۱۹۳۱ میلادی با نوشتن رمان «فابیان» نیش تیز قلمش را متوجه فاشیسم، ارتش سالاری و بینش منحط خُرده‌بورژوازی کرد. همگام با خلق آثار ادبی و نمایش‌نامه‌هایی مانند «مدرسه دیکتاتورها» با شماری از نشریات در ستون انتقادی- سیاسی- علمی همکاری می‌کرد.
اریش کستنر به علت فعالیت‌های سیاسی مجبور بود که نوشته‌هایش را غالباً با نام مستعار منتشر کند، نام‌های مستعاری که وی استفاده می‌کرد، عبارت بودند از: ملشیور کورتس و روبرت نوینر.
باوجود به آتش کشیدن آثارش به دست فاشیست‌ها، در سال ۱۹۳۳ میلادی و سلب کامل حقوق و آزادی‌های نویسندگی از وی در سال ۱۹۴۲ میلادی، هرگز به خارج از آلمان مهاجرت نکرد و کتاب‌هایش را در دیگر کشورها منتشر کرد.
بعد از جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۴۵ میلادی، اریش کستنر سردبیری ستون ادبی- انتقادی نشریه «نویه زایتونگ» در مونیخ و مدیریت مجله نوجوانان «پنگوئن» را به عهده گرفت.
در سال ۱۹۵۷ میلادی به ریاست انجمن قلم آلمان فدرال رسید و در همین سال به دریافت جایزه گئورگ-بوشنر مفتخر شد. در این هنگام ۶۲ ساله بود.
اریش کستنر آثار متعددی در حوزه کودک و نوجوان تألیف کرده است و با سه اثر نوجوان خود یعنی «کلاس پرنده»، «خواهران غریب» و «امیل و کارآگاهان» در ایران شناخته می‌شود. از آثار او اقتباس‌های ادبی، نمایشی و سینمایی بسیاری شده است.

*کتاب:
Flying Classroom(۱۹۳۳)


در حوزه ادبیات کودک و نوجوان، اندک شمارند داستان‌های خوبی که فضای مدرسه و رابطه میان معلم و دانش‌آموزان را به زیبایی تصویر کشیده‌اند. از این‌رو، لذت شنیدن این داستان گویا را به شما و دانش‌آموزان نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.


ژانر: رمان نوجوان

راوی: بهروز رضوی

کاری از گروه ایران صدا و گروه کتاب خوان

#Ketabkhan#کتاب صوتی#کتاب گویا#کتاب خوان
دسته بندی
کتاب صوتی
برچسب
کتاب صوتی, audio book, audiobook
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند