Write For Us

بن‌بست سیاسی در ایران؟ | گفتگوی محمد مالجو و رحمان قهرمان‌پور

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
13 نمایش
Published
محمد مالجو: بحران‌های اقتصادی ما بدون حل کردن مسائل سیاسی، حل نخواهند شد. در واقع ما امروز گروگان مسئله جانشینی هم هستیم. اگر همین اتفاقات یک دهه قبل اتفاق افتاده بود، با این سطح از مشکل مواجه نمی‌شدیم. ما در بن‌بست هستیم. هرچند تغییرات بزرگ در راه‌اند، اما هیچ نیرو و بازیگر سیاسی‌ای فعلا نمی‌تواند راه‌حل واقع‌بینانه و قابل اجرایی را بر دیگر بازیگران تحمیل کند و وضعیت تاریخی ما را تغییر دهد. حتی عده‌ای به‌دنبال جایگزین کردن استبداد دیگری هستند.

رحمان قهرمان‌پور: اگر بحران ما ریشه در جانشینی داشت، اتفاقا باید انگیزه نظام برای حل کردن مشکلات برای رهبر بعدی افزایش پیدا می‌کرد. جمهوری اسلامی یک نظام سیاسی صرفا اقتدارگرا نیست و یک عاملیتی بر اساس درک خاص خودش از امنیت و بقا دارد. نظام باید یک تصمیم بزرگ بگیرد، اما معمای بزرگ برای سیستم سیاسی ما این است که اگر تن به چنین تغییری دهد و ارزیابی درستی از تهدیداتی که متوجهش است نداشته باشد، ممکن است خودش نیز با این تغییرات از میان برود.

حمایت ارزی از آزاد (patreon):
https://www.patreon.com/azad579

حمایت ریالی از آزاد (امکان حمایت ماهانه یا یکباره):
https://hamibash.com/azad

در صورت نیاز، از آدرس‌های زیر هم می‌توانید جهت حمایت از ما استفاده کنید. حتما بعد از هر نقل و انتقال از طریق ایمیل «آزاد» با ما در ارتباط باشید.

USDT (trc20):
TMJ4T1LPBQY6vF8uAXVifm5tRpJbqk7TQc

USDT (erc20):
0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

BTC:
bc1qngd0qxzxjnzfh5n5eav66rds5557z0wgl4g4qa

ETH (erc20):
0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c


محمد مالجو، متولد سال ۱۳۵۱ در تهران، یک اقتصاددان، پژوهشگر حوزهٔ اقتصاد سیاسی و مترجم است. وی به دلیل پژوهش‌های انتقادی خود در زمینهٔ تاریخ اقتصادی ایران، به ویژه در دورهٔ پس از انقلاب، شناخته شده‌است.
مالجو در دانشگاه تهران تحصیلات خود را در رشتهٔ اقتصاد ادامه داد و دارای مدرک دکترا از این دانشگاه است. پس از اتمام تحصیلات در ایران، به کشور هلند رفت و به عنوان پژوهشگر مهمان در پژوهشکده بین‌المللی تاریخ اجتماعی در آمستردام فعالیت پژوهشی خود را آغاز کرد. سپس به ایران بازگشت و در دانشگاه‌ها و مؤسسات آزاد تدریس نمود. وی همچنین در مؤسساتی چون مؤسسهٔ پرسش فعالیت کرد و تحقیقات خود را در زمینهٔ تاریخ اندیشه‌های اقتصادی، اقتصاد سیاسی، و تاریخ اقتصادی ایران در دوره‌ی پس از انقلاب ۵۷ ادامه داد.

رحمان قهرمان پور، که در سال 1354 متولد شد، یک نویسنده و پژوهشگر در زمینه روابط بین‌الملل است. او تاکنون کتب و مقالات متعددی در ارتباط با موضوعات مختلف در حوزه روابط بین‌المللی منتشر کرده‌است. ایشان فارغ‌التحصیل دکترای علوم سیاسی هستند. وی پژوهشگر سابق مرکز پژوهش‌های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه است.
در سال 1383، رحمان قهرمان پور موفق به کسب عنوان جوان‌ترین پژوهشگر نمونه سال شد. او نویسنده کتب معتبری نیز است که به موضوعاتی از قبیل سیاست خارجی و دیپلماسی هسته‌ای ایران، هویت و سیاست خارجی ایران در خاورمیانه و بازی انتخابات ریاست‌جمهوری پرداخته‌است. همچنین، او مقالات و مصاحبه‌های بسیاری با رسانه‌ها داشته و در این زمینه‌ها فعالیت‌های بسیاری داشته‌است.

##ترامپ #محمد_مالجو #رحمان_قهرمانپور #ایران #آمریکا #مذاکره #عمان #غیرمستقیم #ویتکاف #روسیه #نامه_ترامپ #پوتین #اوگراین #ژئوپلیتیک #جمهوری_اسلامی #سیاست #دلار #طلا #غزه #حکومت_دینی #لبنان #جنگ_اوکراین #جنگ_غزه #آتش_بس #آتش_بس_غزه #توافق #سیاست_خارجی #روابط_بین_الملل #نتانیاهو #حماس #ظریف #عراقچی #پزشکیان #تحریرالشام #سوریه #حزب_الله #نصرالله #سپاه #هسته_ای #اردوغان #فلسطین #جنگ #ترکیه #اشغالگر #صهیونیسم #صهیونیست #حزب_الله #یمن #وعده_صادق #debate
دسته بندی
اندیشه و حکمت
برچسب
آزاد, ایران, اسرائیل
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند