Write For Us

کتاب صوتی خسی در میقات اثر جلال آل‌احمد

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
31 نمایش
Published
به منظور آگاهی از افزوده شدن کتابهای جدید، به کانال ما بپیوندید:
https://bit.ly/32WNB6G

کتاب صوتی خسی در میقات اثر جلال آل‌احمد

کتاب خسی در میقات، سفرنامه‌ی جلال آل‌احمد به شهرهای مکه و مدینه است که فصلی تازه در زندگی جلال آل‌احمد شناخته می‌شود.

«خسی در میقات» یکی از معروف‌ترین سفرنامه‌های معاصر حج است که جلال آل‌احمد در سال ۱۳۴۳ و در ۴۱ سالگی، درطول سفر حج، نوشته‌است. شاید اولین ویژگی خسی در میقات که به ذهن می‌رسد، موقعیت ویژه‌ای است که نویسنده در آن پا به چنین سفری گذاشته و به‌موجب آن، این سفر می‌تواند فصل تازه‌ای از زندگی نویسنده محسوب شود. به‌ عبارت‌ دیگر، این سفر برای آل‌احمد یک سفر معمولی نیست؛ آل‌احمدی که به این سفر می‌رود، همان است که روزی پیوستن به حزب توده، گریز از خانواده‌‌ی مذهبی خود و انتشار کتاب در اعتراض به سنت‌های دینی را تجربه کرده‌است.
آل‌احمد در این سفرنامه در هر منزلی و موقفی قلم را دست گرفته و آن‌قدر از جزئیات و تفاصیل سفر خودش -به‌طور بداهه‌- برای ما نوشته که از خودمان می‌پرسیم چطور یک آدم در طول سفرش اینقدر فرصت نوشتن داشته‌است!؟
از خصوصیات این سفرنامه، شرح بسیاری از جزئیات مربوط به حاجیان کشورهای مختلف است که هریک آداب و رسوم، پوشش، ابزار و ویژگی‌های مربوط به خودشان را دارند. از دیگر ویژگی‌های این سفرنامه گِله‌هایی است که آل‌احمد از نابسامانی‌های مسلمانان می‌کند.

جلال آل ‌‌احمد در ۲آذر۱۳۰۲ و براساس برخی روایت‌ها ۱۱آذر۱۳۰۲ در تهران به دنیا آمد. او روشن‌فکر، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم ایرانی و همسر سیمین دانشور بود.
آل‌احمد در دهه‌ی ۱۳۴۰ به شهرت رسید و در جنبش روشن‌فکری و نویسندگی ایران تأثیر بسزایی گذاشت. نویسندگانی چون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تأثیر گرفتند.
جلال آل‌‌احمد در خانواده‌ای مذهبی (از اقوام سید محمود طالقانی) زاده شد. پدرش او را به نجف فرستاد تا علوم دینی بیاموزد، اما کمی بعد به تهران بازگشت و به حزب توده پیوست. جلال آثار و نوشته‌های بسیاری دارد که از میان آن‌ها می‌توان به مدیر مدرسه، نون والقلم، سه‌تار، از رنجی که می‌بریم، نیما چشم جلال بود و خسی در میقات اشاره کرد. خسی در میقات سفرنامه‌ی او از سفر حج است. علاوه بر این، سفرنامه‌های دیگری مانند سفر روس و سفر آمریکا هم دارد که به‌دلیل توجه زیاد او به جزئیات و بیان مطالب بسیار، در زمره‌ی آثار مهم ادبی به‌شمار می‌آیند.
سبک نوشتاری او، جملاتی کوتاه و مقطع است. سبکی که بر بسیاری از نویسندگان دوران خود تأثیر گذاشت و امروزه نیز به‌عنوان معیار در نوشتار فارسی به شمار می‌آید. هرساله، جشنواره‌ای ادبی به یاد او، با جایزه جلال، برگزار می‌شود. این جایزه گران‌ترین جایزه‌ی ادبی ایران است.
او در ۱۸شهریور۱۳۴۸ در اَسالِم گیلان از دنیا رفت.

کتاب مرجع
خسی در میقات - ۱۳۴۳
نویسنده: جلال آل‌احمد
ژانر: سفرنامه، اتوبیوگرافی

راوی: مجید عسگری

#کتاب_گویا_صوتی
#جلال_آل‌احمد
#مجید_عسگری

لازم به ذکر است که این کتاب گویا، اقتباسی بوده و بصورت خلاصه شده بمنظور پخش رادیویی، بازنویسی شده است
دسته بندی
کتاب صوتی
برچسب
کتاب صوتی, audio book, audiobook
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند