Write For Us

گفتگوی داود منظور و محمد فاضلی | چرا ایران دچار بحران انرژی شد؟

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
5 نمایش
Published
محمد فاضلی: مسئله اصلی ما در کشور در خصوص انرژی این است که دولت‌ها برای حفظ محبوبیت خود، سرزمین ایران را «تفاله» می‌کنند. پروژه‌هایی مشابه پروژه انتقال آب دریا به استان‌های دورتر، که در آن هدررفت آب بسیار زیاد است، نشان از این دارد که منافع عده‌ای در اصلاح این وضعیت نیست. متاسفانه در کشور مبنای تصمیم‌گیری‌ها منفعت سیاسی است، نه کار کارشناسانه.
داود منظور: اصلاح بحران ناترازی‌ها نیازمند نظارت جدی بر سیستم مصرف است. دولت‌های مختلف به‌جای این‌که تمرکزشان بر افزایش بهره‌وری باشد، افزایش تولید را دنبال می‌کنند. میزان ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی ۱۵ هزار مگاوات و در دولت شهید رئیسی ۹ هزار مگاوات افزایش پیدا کرد، اما چون رشد تقاضا شدیدتر است، این افزایش ظرفیتْ پاسخگو نخواهد بود.

حمایت ارزی از آزاد (patreon):
https://www.patreon.com/azad579

حمایت ریالی از آزاد (امکان حمایت ماهانه یا یکباره):
https://hamibash.com/azad

در صورت نیاز، از آدرس‌های زیر هم می‌توانید جهت حمایت از ما استفاده کنید. حتما بعد از هر نقل و انتقال از طرق ایمیل «آزاد» با ما در ارتباط باشید.

USDT (trc20):
TMJ4T1LPBQY6vF8uAXVifm5tRpJbqk7TQc

USDT (erc20):
0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

BTC:
bc1qngd0qxzxjnzfh5n5eav66rds5557z0wgl4g4qa

ETH (erc20):
0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

داود منظور (زاده ۱۳۴۳، تهران) اقتصاددان ایرانی است که در دولت سیزدهم به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه فعالیت داشت. پیش از آن، او ریاست سازمان امور مالیاتی کشور را بر عهده داشت. منظور دارای دکترای علوم اقتصادی با گرایش اقتصادسنجی و اقتصاد بخش عمومی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد اقتصاد و معارف اسلامی از دانشگاه امام صادق است.
او در سمت‌های مختلفی از جمله معاون وزیر نیرو، معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی، قائم‌مقام مدیرعامل توانیر و مشاور اقتصادی وزیر نیرو فعالیت کرده و همچنین نماینده ایران در شورای جهانی انرژی بوده است.
در خرداد ۱۴۰۳ برای انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم ثبت‌نام کرد اما پیش از اعلام نتایج احراز صلاحیت‌ها، به نفع نیروهای انقلاب انصراف داد.

محمد فاضلی، جامعه‌شناس و استاد سابق دانشگاه شهید بهشتی، در سال ۱۳۵۳ متولد شد. وی همچنین تجربه‌های متنوع در حوزه‌های مشاوره و رهبری داشته است، به عنوان مشاور وزیر نیرو و رئیس پیشین مرکز امور اجتماعی منابع آب و انرژی، و همچنین به عنوان معاون پژوهشی مرکز بررسی‌های استراتژیک و مدیر شبکه مطالعات سیاست‌گذاری عمومی از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ فعالیت داشته است.
فاضلی به عنوان یک جامعه‌شناس و متخصص در حوزه منابع آب و انرژی شناخته می‌شود. وی در سال ۱۳۹۶ به عنوان یکی از نامزدهای ریاست سازمان محیط‌زیست نیز مطرح شد. در ادامه، از تاریخ ۱۷ آبان ۱۳۹۶ به سمت "مشاور برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه پایدار" وزیر نیرو منصوب شد. اما در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، به سمت رئیس مرکز امور اجتماعی منابع آب و انرژی منصوب گردید.
در تاریخ ۱ بهمن ۱۴۰۰، برخی از خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری داخلی از اخراج دکتر فاضلی از دانشگاه شهید بهشتی خبر دادند. او خود اعلام کرد که نامه عدم نیاز از دانشگاه به تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ صادر شده است.

#داودمنظور #محمد_فاضلی #ناترازی #ناترازی_برق #ناترازی_گاز #تعطیلی #کمبود_گاز #کمبود_برق #قطعی_برق #منظور #فاضلی #آزادسازی_قیمت #شوک_درمانی #نفت #گاز #انرژی #انرژی_خورشیدی #تجدیدپذیر #رئیسی #روحانی #وزیر_نیرو #وزیرنفت #دلار #ارز #ایران #جمهوری_اسلامی #اقتصاد #نرخ_ارز #دلار_دستوری #ارز_دستوری #اقتصاد_دستوری #اقتصاد_ایران #رشد_اقتصادی #بازار_آزاد #لیبرالیسم #حکمرانی #کاپیتالیسم #نئولیبرالیسم #سرمایه_داری #سرمایه_داری #تورم #رانت #توسعه #سوسیالیسم #مناظره_فاضلی #دلار_تلگرامی #debate
دسته بندی
اندیشه و حکمت
برچسب
لیبرالیسم, اقتصاد, سرمایه داری
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند