Write For Us

گفتگوی فریدون عموزاده خلیلی، مریم مروج و زهرا جلائی فر | بازتاب معلولیت در ادبیات کودک | دیالوگ

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
30 نمایش
Published
کانال یوتوب موسسه حامی:
@haameeinstitute

فیلم کامل این گفتگو در سایت آزاد (با امکان گفتگو با مهمانان و مخاطبان):
https://azad.im/ls?c=ovWGSc

برنامه «دیالوگ» که با حمایت موسسه حامی علوم انسانی و مشارکت مدرسه آزاد برگزار می‌شود، به دنبال توسعه این مفاهیم در جامعه ایرانی از طریق مجموعه گفتگوهایی است که بین متخصصان رشته‌های مختلف علوم انسانی انجام می‌شود.
حامی یک موسسه خصوصی و مردم‌نهاد است که با هدف ارتقاء علوم انسانی در ایران تاسیس شده و تا امروز تعداد قابل توجهی از نخبگان علوم انسانی را برای حضور در مجامع علمی بین‌المللی، حمایت مالی کرده است.

حمایت ارزی از آزاد:
https://www.patreon.com/azad579

حمایت ریالی از آزاد:
https://hamibash.com/azad

فریدون عموزاده:
چگونه می‌توان به یک مخاطب نوجوان گفت که به طور مثال فرد دارای سندرم داون، یک انسان معادل توست؟ نیاز به ترحم ندارد بلکه باید حقوقش را رعایت کرد و حقوق خود تو هم نباید تضییع بشود. وقتی می‌توان این را گفت که این موضوع در خود من نویسنده نهادینه شده باشد.

مریم مروج:
نقش افراد دارای معلولیت که ۱۶ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند در جامعه ما چیست؟ آیا آن‌ها را در برنامه کودک و کتاب‌ها می‌بینیم؟ گویی یک بخش جامعه را از جامعه کنار گذاشته‌ایم.

زهرا جلائی‌فر:
کتاب و ادبیات گاهی مثل یک آینه عمل می‌کند. ما تصویر خود را در کتاب پیدا می‌کنیم و احساس تعلق و ارزشمندی خواهیم داشت. گاهی هم کتاب مانند یک پنجره عمل می‌کند. می‌توانیم با کتاب، جهانی که متعلق به دیگری است را ببینیم و این به پذیرش آن دیگری کمک می‌کند.

برنامه «دیالوگ» با حمایت موسسه حامی و مشارکت آزاد برگزار می‌شود. حامی یک موسسه مردم نهاد است که تا امروز تعداد قابل توجهی از نخبگان علوم انسانی را برای حضور در مجامع علمی بین المللی، حمایت مالی کرده است.

#ادبیات #معلولیت #ادبیات_کودک #داستان_کودک #علوم_انسانی #آزاد #حامی #لیبرال_آرتز #دانشگاه_تهران #بورسیه #بورسیه_تحصیلی #دانشگاه_شریف
دسته بندی
اندیشه و حکمت
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند