Write For Us

نسخه کامل مناظره صادق زیباکلام و بیژن عبدالکریمی | تیم ملت یا تیم حکومت؟

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
6 نمایش
Published
حمایت ارزی از آزاد (patreon):
https://www.patreon.com/azad579

حمایت ریالی از آزاد (امکان حمایت ماهانه یا یکباره):
https://hamibash.com/azad

فیلم کامل این گفتگو در سایت آزاد:
https://azad.im/ls?c=2DvL3d

صادق زیباکلام: دوست دارم مردم ایران خوشحال باشند، ولی وقتی می‌بینم که حکومت بهره‌برداری سیاسی می‌کند، علاقه ندارم تیم فوتبال ما برنده شود. کشورهای پیشرفته چنین بهره‌برداری‌هایی نمی‌کنند.
این همانند است وقتی که در ۲۲ بهمن یا انتخابات حتی اگر لخت هم بیایی مشکلی ندارد و اس‌ام‌اس حجاب برایت نمی‌آید.

بیژن عبدالکریمی: سرمایه‌های کشور را به دلیل کینه از جمهوری اسلامی نابود می‌کنید. باید چیزی باشد که این ملت را ملت نگه دارد؛ چه در برابر قدرت‌های خارجی و چه در برابر قدرت‌های فاسد داخلی. تیم ملی تیم حکومت نیست بلکه تیم مردم است. ما نباید به بهانه مبارزه با جمهوری اسلامی دارایی‌های ملی خود را تقدیم او کنیم. این کشور مال ملت است نه قدرتهای سیاسی که می‌آیند و می‌روند.

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی، نویسنده و کارشناس ایرانی با گرایش اصلاح‌طلبی و نئولیبرالیسم، در سال ۱۳۲۷ در تهران متولد شد. وی دکترای علوم سیاسی از دانشگاه برادفورد دریافت کرد. او استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و استاد دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات بود.
زیباکلام در خانواده‌ای فعال سیاسی بزرگ شد. پدرش تاجری بود که در فعالیت‌های سیاسی نیز مشغول بود و از طرفداران محمد مصدق و حزب زحمت‌کشان بود. صادق زیباکلام در سال ۱۳۴۵ در کنکور دانشگاه تهران پذیرفته می‌شود. اما پدرش او را به اتریش و سپس انگلستان می‌فرستد تا از درگیری‌های سیاسی در ایران دور بماند. زیباکلام در انگلستان در رشته مهندسی شیمی تحصیلات خود را شروع کرده و پس از گذراندن کارشناسی ارشد در دانشگاه برادفورد، وارد دوره دکترا در همین دانشگاه می‌شود. وی در حین تحصیل به ایران باز‌می‌گردد و در تابستان ۱۳۵۳ در ایران به زندان می‌افتد و پس از آزادی در سال ۱۳۵۵، به دلیل ممانعت امنیتی کشور از بازگشت او به انگلستان، به عنوان مربی در دانشکده فنی دانشگاه تهران استخدام می‌شود.
بعد از انقلاب در سال ۱۳۶۳، صادق زیباکلام به انگلستان بازگشت، اما تصمیم به تغییر رشته تحصیلی از مهندسی شیمی به علوم انسانی گرفت. وی در دانشکده صلح‌شناسی دانشگاه برادفورد فوق لیسانس و دکترا را اخذ کرد. موضوع پایان‌نامه دکتری او درباره انقلاب اسلامی ایران و فلسفه سیاست غرب بود. پس از بازگشت به ایران در سال ۱۳۶۹، وی به گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران پیوست و در آنجا فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد.
زیباکلام به دلیل نظرات و اظهارنظرهایش در مورد سیاست هسته‌ای و اختلاس از دادگاه انقلاب محکوم به حبس تعزیری شد که در نهایت حبس وی تبدیل به جریمه نقدی شد. وی مولف چندین کتاب از جمله ما چگونه ما شدیم، است.

بیژن عبدالکریمی، فیلسوف ایرانی و دانشیار گروه فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در سال ۱۳۴۲ به دنیا آمد. او دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را به ترتیب در سال‌های ۱۳۶۷ و ۱۳۷۳ از دانشگاه تهران به پایان رساند و در سال ۱۳۸۰ مدرک دکتری فلسفه را از دانشگاه مسلمان علیگر هندوستان دریافت کرد.
در تاریخ ۱۳ شهریور ۱۴۰۰، بیژن عبدالکریمی حکم اخراج از دانشگاه را به دلیل "دفاع از نظام سلطنتی پهلوی" دریافت کرد. در این حکم، دلیل اخراج او به عنوان "فاقد صلاحیت جهت عضویت در هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی" ذکر شده است. پس از انتشار این خبر، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد، در نامه‌ای خواستار بررسی مجدد پروندهٔ عبدالکریمی شد و حکم اخراج او فعلاً تعلیق شد.

#تیم ملی #زیباکلام #عبدالکریمی #فوتبال #فوتبال آسیا #جام_ملت_ها #قهرمانی_آسیا #تیم_فوتبال #جهانبخش #قلعه_نویی #آزمون #طارمی #محبی #بیرانوند #رضاییان #کنعانی_زادگان #جمهوری_اسلامی #سیاست #صادق_زیباکلام #بیژن_عبدالکریمی #حکومت_دینی #ایران #زن_زندگی_آزادی #مهسا_امینی #جمهوری_اسلامی #سیاست #دموکراسی #رفراندوم #انقلاب #براندازی #اصلاحات #اعتراض #روحانیت #حکومت_اسلامی #جنبش_مهسا #زیباکلام_جدید #سخنرانی_زیباکلام #مناظره_زیباکلام
دسته بندی
اندیشه و حکمت
برچسب
سیاست, انقلاب, سپاه پاسداران
وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.
اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند